T 088 23 58 500

E info@ephecta.nl

Juridisch en HRM adviesAls ondernemer en HRM professional weet u als geen ander hoe ingewikkeld de wet- en regelgeving in Nederland is op het gebied van arbeidsrecht. Hierdoor zijn ondernemers en HRM professionals soms geneigd terughoudend te opereren op dit gebied. Wat mag u wel en wat vooral ook niet? Waar loopt u risico's, maar waar ook niet? Het zijn vragen die vrijwel dagelijks voorbij komen maar die zelden of nooit direct van een passend en betrouwbaar antwoord kunnen worden voorzien. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van juridisch & HRM advies.

Op het gebied van HRM vraagstukken en arbeidsjuridisch advies werken veel bedrijven volgens het principe management by incidents. Hierdoor wordt professionele hulp vaak te laat ingezet, waardoor het leed al is geschied. Oorzaak hiervan is dat men vaak terugdeinst van de te verwachten hoge kosten van HRM- en arbeidsjuridisch advies en ondersteuning. Afhankelijk van de door u gekozen samenwerkingsvorm met Ephecta brengen wij u veel lagere kosten in rekening dan bijvoorbeeld een advocaat of krijgt u deze dienstverlening helemaal gratis aangeboden.

Door het inzetten van juridisch of HRM advies worden mogelijke conflicten of probleemsituaties snel onderkend, opgepakt en zo mogelijk buiten het juridische traject gehouden. Het directe gevolg is lagere kosten en het afgeleide gevolg is dat uw rendement op uw menselijke kapitaal

Voordelen juridisch & HRM advies door Ephecta:

  • Profiteer van praktijkervaring van Ephecta
  • Praktisch en direct bruikbaar advies
  • Binnen één werkdag advies
  • Combineer met conflictbemiddeling betrokken
  • Gratis juridische documenten beschikbaar
  • Oplossingsgericht i.p.v. rechtsganggericht

Meer Juridisch en HRM advies