T 088 23 58 500

E info@ephecta.nl

OntwikkeladviesDe Covid-19 (Corona) crisis heeft een onvoorstelbare impact op onze maatschappij. Van de één op de andere dag zag de wereld er in maart 2020 heel anders uit. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat we voorlopig niet terug kunnen keren naar het oude normaal. Hiermee verandert ook het perspectief van werkend Nederland. De werkgelegenheid neemt over het geheel af, sommige branches en sectoren krijgen harde klappen te verduren. Herstel op korte of middellange termijn is niet verwachten. Daarmee neemt de onzekerheid voor medewerkers steeds verder toe. Afwachten is geen optie, het is nu tijd om in actie te komen en jouw toekomst veilig te stellen. Dat kun je doen met het Ontwikkeladvies!

De overheid heeft de subsidiemaatregel "NL leert door" gepubliceerd waarbinnen het Ontwikkeladvies een belangrijke plaats inneemt. Iedere Nederlander tussen 18 en 66 jaar oud komt in aanmerking voor dit Ontwikkeladvies, dat gratis door de overheid wordt aangeboden. En dat is goed nieuws want het Ontwikkeladvies brengt feilloos in kaart waar jouw competenties een vaardigheden liggen, laat zien waar jij met jouw opleiding en ervaring staat ten opzichte van werkend Nederland en geeft inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt op korte maar ook langere termijn. Kortom, het Ontwikkeladvies laat zien dat er een toekomst voor je is op de arbeidsmarkt en geeft je daarmee het broodnodige zelfvertrouwen om deze onzekere tijden door te komen.

Het Ontwikkeladvies zorgt er niet alleen voor dat je weet waar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt liggen maar geeft je ook de juiste tools om aan je huidige werkgever op een gevalideerde wijze je toegevoegde waarde kenbaar te maken. Het realiseert daarmee ook perspectief bij je eigen werkgever.

Je kunt Ontwikkeladvies laten uitvoeren door professionele en gecertificeerde Loopbaanadviseurs van Ephecta. Zij hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en zijn dé gesprekspartner voor waarmee jij vorm en inhoud geeft aan je ontwikkeling.

Het enige dat wij van jou vragen is een paar uur tijd om in gesprek te gaan met onze Loopbaanadviseurs. Samen met hen kom je tot je eigen Ontwikkelplan.


Voordelen Ontwikkeladvies door Ephecta:

  • Profiteer van praktijkervaring van Ephecta
  • Praktisch en direct bruikbaar advies
  • Gecertificeerde Loopbaanadviseurs
  • Gevalideerde testen en onderzoeken inbegrepen
  • Inzicht in arbeidsmarktmogelijkheden
  • Geschikt voor iedereen van 18 tot 66 jaar


Inschrijven voor Ontwikkeladvies
Hoewel de eerste inschrijftermijn gesloten is, is in middels bekend dat je vanaf december weer een aanvraag kunt doen. Er is beperkt plek (50.000 ontwikkel adviezen voor heel werkend Nederland) Voorkom dus dat je achter het net vis en vul het aanmeldformulier hieronder in. Wij zorgen dan voor jouw inschrijving zodra de inschrijvingen weer open gaan. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Let op: Als je gebruik maakt van de NOW3 subsidie is investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers niet optioneel. Als je dit niet doet, riskeer je dat je 5% gekort wordt op je NOW3 subsidie. 

Meer Ontwikkeladvies


Anneke van Sprang
Senior Consultant /Loopbaanadviseur

We zijn er van overtuigd dat er voor iedereen passend werk te vinden is, hoe groot de afstand tot de arbeidsmarkt ook is. Het goed managen van verwachtingen en een goede communicatie met werkgever en medewerker is essentieel voor een optimale samenwerking en inzet, en draagt bij aan het succes van het traject.