T 088 23 58 500

E info@ephecta.nl

Over EphectaHRM-dienstverlening door Ephecta

Ephecta is inmiddels al ruim 15 jaar landelijk actief in het bewegen van mensen en loopbanen. Ephecta is een HRM-dienstverlener gericht op het behouden én creëren van vitaliteit en zelfredzaamheid onder medewerkers. Als verzuimmanager, re-integratiebureau of partner in overige HR-diensten zoals loopbaancoaching, outplacement, conflictbemiddeling en juridisch & HRM advies heeft Ephecta als doel het Human Rendement van uw organisatie te verbeteren. Hierdoor kunt u weer ondernemen.

In 2013 hebben wij de keuze gemaakt onze activiteiten voor de private markt te scheiden met die van de publieke markt. Dit omdat wij een verschil zien in de resultaatsverwachtingen tussen deze twee opdrachtgevers en wij aan de verwachting van beide partijen willen kunnen voldoen. Vandaar de splitsing die een verschillende focus in de HRM-dienstverlening tussen de twee mogelijk maakt. Onder Ephecta valt onze private HRM-dienstverlening zoals re-integratie tweede spoor, verzuimdienstverlening, outplacement, conflictbemiddeling, loopbaancoaching, juridisch & HRM advies en test & onderzoek. Onze partneronderneming Epheon voert dienstverlening ten behoeve van de publieke markt uit waarvoor dus een andere aanpak is gewenst.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Landelijke dekking
  • Coaching aan huis
  • Focus op werk

 

Visie Ephecta  

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.


Meer Over Ephecta